Om mig

Att vara i stallet, sköta och ta hand om hästar och deras välbefinnande har gått som en röd tråd genom mitt liv. Från att ha skött hästarna på ridskolan och tillbringat all ledig tid i stallet, till att sköta och träna hopphästar på internationell toppnivå, för att sedan läsa till veterinär och hjälpa sjuka hästar.

Jag är uppvuxen i Partille utanför Göteborg och hade ridskolan på Nääs slott i Floda som ett andra hem. I mitten av 90-talet flyttade jag till Tyskland för att jobba med hopphästar och arbetade i Stall Ludger Beerbaum hos en elev till honom samt därefter för Otto Becker som nu är Tysklands förbundskapten i hoppning. 1998 flyttade jag till München för veterinärstudier. Jag tog min veterinärexamen 2004 och arbetade 6 år i Pferdeklinik Burg Müggenhausen i Tyskland hos Dr. Nolting och Dr. Weinberger. Det var tuffa men mycket lärorika år, som bl a tagit med mig på resor som biträdande landslagsveterinär för tyska hopplandslaget till Spruce Meadows i Calgary, Barcelona, Hong Kong och världscupsfinalen i Kuala Lumpur.

2010 bestämde jag mig för att flytta tillbaka hem till Sverige och valde då att fortsätta min yrkesbana på Hästsjukhuset i Skara. Jag har tagit Skaraborg till mitt hjärta och tog steget och startade min egen mobila hästpraktik hösten 2016.